lørdag den 24. marts 2012

Leg med nye legesager

Så er det vidst på tide jeg laver et indlæg her på bloggen, jeg var jo på convention hvor jeg fik købt en masse nyt og jeg har fået leget lidt med de nye ting blandt andet en blomster die fra TimHolst, om søndagen efter convention fik jeg leget med blomster dien, en spillbinder label die, et nyt scrapper stempel og en grøn disstress ink og lidt enelmal accent og det kom der et kort ud af.

Jeg har også fået lavet 2 LO's for tiden har ikke været til det da jeg har været en uge i Berlin og derefter en uge med massere af skole arbejde, men nu er jeg igang lidt igen. Jeg skal i denne weekend have lavet 2 kort, et bestillings og et fødselsdagskort til en fra fødselsdagsgruppen på scrapsister

Nu vil jeg vise et par billeder af de ting jeg har lavet
Enjoy :)
Min første hjemmelavede blomst, lavet med cover a card murstens stempel og Tim Holst die

Kortet hvor jeg har leget med de ny ting, kortet er mere grønt i virklighedenPå dette LO har jeg lavet en hvid baggrund hvor jeg har plettet med maling, denne teknik synes jeg der andre der bare har fået til at se så fed ud og nu var det min tur til at lege med det. Alle kanter er revet og distresset med "Tea Dye" og "Spun Sugar" farverne er ret dårlige. I virkligheden er farvene klare og mere markante. Den hvide baggrund er revet hele vejen rundt og derefter monteret på et brunt ark så der er en mørkebrun kant hele vejen  rundt.
Får i scrappet i denne weekend???
Fortsat god weekend :)

6 kommentarer:

 1. Skøn LO. Nej, ingen scrap her. Men har stemplet æg (mini stemplerne købte jeg på convention). God weekend!

  SvarSlet
 2. Rigtig fint kort og Lo du har lavet. Mon ikke jeg får scrappet lidt her i weekenden. :-)

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig flot blomst du har lavet og jeg kan love dig, at din blomsterdie er et godt køb! Den bliver du rigtig glad for og hvis du kommer forbi min pinterestkonto, så bugner det med tuts til blomster af den hjemmelavede slags...også uden brug af din nye die. Jeg synes nemlig det er super hyggeligt selv at lave blomster ;-)

  SvarSlet
 4. Kanon lækker blomst.
  Kan være jeg også skal have den - nu købte jeg jo "vivi roser" dien - men har endnu ikke fået den prøvet...

  SvarSlet
 5. Flotte ting, du har lavet.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Rigtig fine ting du har fået lavet, dejligt at få afprøvet sine nye ting : )
  Rigtig god søndag.

  SvarSlet